6 Mart 2020 Cuma

SAAT 12 ..VAKİT CUMA.. AYAN-I SABİTE .. KABE EVİ RABBİNİ SELAMLARIM..



SAAT 12 ..VAKİT CUMA.. AYÂN-I SÂBİTE .. KABE EVİ RABBİNİ SELAMLARIM.. dün bildiğimiz dünya tarihinde bir ilk gerçekleşti ve yazgımızın yeni kurgusuna bence geçtik..yani devran değişti..tekerlek durdu ayan-ı sabite oldu ve belkide bu cuma vakti olacak çünkü orası boş bırakılacak ..tavaf kabenin çok ilerisinden ve üst katlardan yani tepesinden seyrine devam edecek..
corona virüsü nedeniyle iran da cuma namazı kılnmayacak.. kabe de tavaf durduruldu..kudüs de hz isa nın doğuş kilisesinde hayat durduruldu.. sadece her zaman ki gibi yahudilerin ağlatan ve ağlayan duvarları açık nedense..
diğer şifreler çözüldüğü için; dünya kutupların kayması ile yeni yasa kurgu düzeninde- yeni kölelik kanunlarını kabulle biat ediyor.. bu virüs terörü salgını ile aslında her şeyin ne kadar yalan ve sanal-pamuk iplerine bağlı olduğunu gördük..ve herkesin ne kadar sinsi korkak olduğunu ,tüm kariyerlerinin de aslında bir kurgu olduğunu -kendilerinin gerçekte işe yaramaz birer hükümsüz olduğunu anladık....
bir yalan terörist virüs ki; dünyada bu tarz ne salgın virüslerden binlerce -milyonlarca kişi her gün ölürken, şimdiye dek hiç bir ÜLKEDE BU virüs terörü FİTNESİNE VERİLDİĞİ KADAR ONAY DA TEVHİD OLUNAMAMIŞTI..TÜM ÜLKELER ANINDA, HALKIN HAZİNELERİ İLE KİŞİSEL TÜM VERİ KİMLİKLERİNE EL KOYMAK İÇİN BİR TEVHİD OLDU !! ARTIK ÖZGÜRLÜKLER BİTİYOR ONA GÖRE!!!
ve çinde, vatandaşın haline- ahvaline göre yeni kanunlara uyumuna göre puan alıp ,numaralandırılarak, seyahat ve devlet avantajları özgürlükleri kullanma yasası başladı biliyorsunuz değil mi? yani danışıklı döğüşün başı abd ile çin el ele..zaten her şey de çinin ipek yolu treni ile ülkemizin nazırlığında viyana ya dek bir gece ansızın girmesi ile start aldı..ve siyonistler için ukrayna topraklarını onlar adına bir çinli aile toplarken, ülkemizde onlar adına  bu emanetçi tapu toplayan aile başkası..
SAVAŞTA HER TÜR HİLE VE YALANIN SAVAŞ ve  DİN KANUNLARINA GÖRE HER ÜLKE ve  İNANCINDA YASAL OLDUĞUNU BİLİYORSUN DEĞİL Mİ?
senin ülken bu virüs yalanına onay vermediği için onur duyman lazım ...(*AMA BİR KAÇ HAFTAYA ONAYI VERDİ ve KARANTNADAYIZ.. )fitne olman değil..savaşın içindesin ,aklını başına al..savaşın göbeğindeyken bundan daha kötü bir şekilde fitneye körük olamayacağın anlamını bil..bu şeytani plana neden tüm ülkeler okey dedi bakalım mı?..
çünkü şimdiden çin ve iran da halk paraya çok temas edemiyor ve yakında sisteme girecek olan kimsenin maddi paraya sahip olamayacağı ve kendi başına özel mal -para biriktirip kendi kişisel servetini yapamayacağı gerçeğidir..modern medeni kölelik yasasına onay veriyorsunuz yani.. bankalar ve bankaların yönetimini elinde tutanlar artık sizlerin tüm servetlerinizin -aklınızın -ruhunuzun da kaydını tutacak.. böylece lüx plaza rezidans cam kulelerinde- modern hapishanelerde -yüzünüzde maskeniz ,ölüm emirlerini ve nasıl ne şekilde toplu cinnet ettirileceğiniz emrini belki bekleyeceksiniz.tabii eğer aklınızı ve kalbinizi varsa basiretinizi -ferasetinizi kullanmazsanız..
KABE BİR SEMBOLDÜR ..bizlerin geldiğimiz yerimiz, vatanı aslimizi ve oradaki hallerimizin durumunu unutmamız için yaptığımız bir ritüeldir..HER İNANCIN KENDİ KUTSAL KABESİ VARDIR .ÇIKIŞ YERİ BİR YER ve  AYNI ANLAMDIR..insanlar ve gelenekler yorumlarla onları değişik yorumlarla yorup, olayı kendi anlamak istedikleri gibi de anlamıştır ve gelecekte de bu böyle olacaktır..
geçmişte kabe nasıl bin-iki bin sene kayboldu ise, bugünde içindeki mana çekilip alınıp, "kabe var görünsede gayb olabilir "..çünkü zalimin elinde KABE de ONDAN KISAS İSTEMİŞ ve KISASI BEDELİNİ ALACAK OLABİLİR..
bizim ülkemizde bir ayasofya -kabe sembolü var bilirsiniz.. bugün siyasilerde akıl feraset olsa, buna karşı ayasofyayı ibadete açarlardı ..ve o zaman bu sanal virüsün filan kalmayacağını hep birlikte görürdük ..BATINİ ve ZAHİRİ KABE, YER MEKAN DEĞİŞTİREBİLİR .HANGİ KALP EVİ DİRİ İSE ,ONU ZİYARETE GİDER VE O KALBİ ZİYARET EDER KABE .... O HALDE SEN İMANINI DİRİ TUTMAYA BAK!! VAKTİN ADEMİ SEN OL!! ki, kabe seni ziyaret etsin....onun hikmetlerle dolu ayasofya sı -kalp evi-meryemi sen ol.her insan bir kabe olursa tavafı kimse durduramaz.. bugünkü siyonist yahudilerin münafık kuklası olan katil yahudi vahhabi suudlar bile durduramaz....
en yüksek ibadet tefekkür etmek biliyorsunuz..salgın virüs yüzünden tüm dünya ibadethaneleri kapatıldı ?!! bizler bunun sebep ve sonuçlarını tefekkür edebilmemiz için itikafa çektirildik..her şeyimiz olabilir ama dışarı çıkıp gezip gösteremedikten ve birbirlerimizle didişemedikten sonra neye yarar ki ,diye de düşüneceğiz..
  kabenin başına tarih boyunca pek çok serüven geldi..savaş geldi yandı yıkıldı-hacerül esved taşı parçalandı ,savaş esiri olarak kaçırılıp, senelerce esirlikten sonra bedeli-diyeti ödenerek geri alındı..kabe adem den sonra ,2000 seneye yakın izi kayboldu ..onun hatırasına dünyanın pek çok yerinde mabedler yapıldı ama esas ademin vatanı olan hindistan da haccın ve karataş ın nerdeyse aynısı olan şiva tapınım merkezleri yapıldı...hatta adem oğulları bu hatıralarda o derece ileri gittiler ki taşlarını yanlarında götürüp gittikleri yerde onu tavaf etmeye dahi başladılar ...


ve kabe binler sene yeniden yeniden ve yeniden defalarca tamir görüp yapıldı..ev oldu,türbe oldu ,putlara merkez fuar ve eğlence ticaret merkezi oldu.. ticari fuar şehri putların toplanma- sergi yeri ve her din dil ırk için bir puthane olmanın getirisi ile, o devrin müşrik araplarının kölelerini ticari fuhuş pazarı ve tefecilik ile geçinenlerin yurdu da oldu .ve iki aşıkın içinde birleştiği evi oldu ve onlar kabe içinde zina yaptıklarından taşa çevrildiler ki, o taşlar önce lanetlendiler-taşlandılar , amma zaman geçince bu hikaye unutuldu ve zamanla o iki lanetli taş, safa ve merve tepelerine dikilerek tapınılan -saygı duyulan iki puta dönüştürüldü.....hz ali mesela kabe içinde doğdu.. mesela kabeyi inşa eden hz ibrahim ve oğlu ismail ileriki putperest çağlarda, OK FALLARI TUTAN ve ÇEKEN İKİ PUT halinde yapılarak, kabeye put olarak kondu...ve hatta hz nebimizin ataları babası abdullah için diyet 100 deveyi işte bu ok fallarınıda muttalib ve oğulları ve mekke eşrafı birlikte çektiler ...

çünkü kabe hepimizin her halinin çıkış ve dönüş yeridir..zamanın hallerine göre tecelli merkezidir.. soyut düşünmeyi öğren..gördüğün gibi anlama..perdenin üstünde o filmi yansıtanı hayal etmeyi kavra.. unutmaki tavaf hiç bitmez ve seyir hiç durmaz..dursaydı ne sen,ne ben ,ne de bir başka can var olamazdı ve bu rüya biterdi ,ışıklar kapanırdı...
hz nebimiz tüm nebilerden sonra gelmiştir.tekamülün zirvesidir..o her putu kırmış ve bize soyut düşünmeyi-soyut anlamayı ve soyut bilgi ile sonsuza dek süzülerek KABDAN KÂ'BA (kabe) AKARAK YOL ALMAYI ÖĞRETMİŞTİR..ne yazık ki muhammedi bilinç kendisininde dediği gibi GARİP GELMİŞ GARİB GİDECEKTİR ve hz nebimizin " AHİR ZAMANDA, BENDEN ÇOK UZAK ZAMANDA BENİ SEVEN anan  İNANAN KARDEŞLERİMİ ÖZLEDİM dediği yeni bir çağdayız..bu zaman esasında kur'an-ı kerimin ve hz peygamberin getirdiği ilmin en güzel anlaşılacağı çağ olacaktır..
bizim kıramadığımız putlarımız var..hatta kıramayıp put üstüne put inşa edip hayatımızı bu eşyalara bağlayışımız var..mesela camilerde her cuma hutbesinde minberden imam para istiyor bağış için ve bu pek çok gencin imanını-inancını sarsıyor..camileri kahvehane olarak kullanan pek çok erkek kadını camiden kovuyor,üst katları kilitliyor, kadını süpürgeliklerde-temizlik malzemeleri içinde -ayakkabı ile perde arasında ibadete mahkum ederken, cami dışında kadın görse üstüne atlıyor malum..bazı camilere yakın ek inşaatlar var .orada kadınlar kılsın deniyor.. mikrofondan berbat bir ses geldi--- gelmiyor!!..kadın imamın arkasında değil.. O ZAMAN CAMİ NE? CEMAATLE NAMAZ KILMAK NE?CUMA NE? CUMHUR OLMAK CUMHURİYET OLMAK NE ?
bu yeni tc dönemimde kadın cemaatin önünde ve ayrımında-cemaatten bilinçli şekilde kopartıldı ..kadını hayatından evinden ettiler..ve  kadınını aşağılayıp ,sokağa çıkartıp, herkes çalışsın diye attılar ..camiden attılar..kadının atıldığı her yerden aslında çocuğuda atıldı..çocuklar evden kreşlere ve bakıcıların ellerinden başka bakıcı ellerine atıldı.camiden kadınla birlikte çocuk atıldı ..dolayısı ile ALİ-ELİ -ALİ YARI EVİ BARKI ATILDI..
bugün erkekleride camilerden attılar..yan gelip yatıp uyuyacağı, o serin ve ferah huzurlu mekanlarda -yayım yayım yayılamayacaklar ..allah ın evinden allah ın mahremlerini atmamayı öğrenecekler ..edeb öğrenecekler..kadınlarına, çocuklarına ,ALLAH'IN MAHREMİ HAREMİNE İTAATİ ÖĞRENECEKLER.. EHLİBEYTLERİNE SAHİP ÇIKACAKLAR..
hz nebimiz peygamberliğinin medine devrine dek ne müslümanların bir kabesi,ne de bir camisi ve ne de türbeleri vardı ve daha bugün kutsal saydığımız tek bir şeyi dahi yoktu..o halde sen de içindeki muhammedi uyandır ve kabeni,mescidini kendin sil baştan inşa et.
KENDİMİZE MİRAÇ ETMEMİZ İÇİN KENDİ YOLUMUZA ÇIKMALIYIZ AMA YOLUMUZA TAŞ OLAN DİĞER KENDİMİZİ YOLUMUZDAN ÇEKİP ALIP ATMALIYIZ ...
ASIL GÜÇ İNANMAKTA YANİ İMANDADIR..İMAN GÜCÜ KADAR GÜÇLÜ ASKER YOKTUR..ŞEHİTLİKTE ŞEHADETTE İŞTE BU İMANDA GİZLİ OLAN DİRİ ASKERDİR.. şehitler hakkında herkes konuşuyor ..onlar hakkında bence sizler konuşmayın.. çünkü onların imanına sahip değilsiniz..ŞEHİTLERİN SİZLERİN ONLAR HAKKINDA KONUŞMASINA İHTİYACI YOK!!
KORKU FİTNESİ İLE YAŞAMAK YAŞAMAK DEĞİLDİR..
bu yaşadığımız şey aslında sanal siyasi yönetimin ve KORKUTARAK, ALGILARLA OYNAYARAK KİTLELERİ DOMİNO TAŞI GİBİ NASIL YIKABİLECEKLERİ SOSYAL DENEYİNDE ŞİMDİLİK KAYBETTİ İNSANLIK..
tüm dinleri yok edip,kitapsız ve nebisiz bir holywood pan inancı yaratarak, kobay insanı gibi zihnini kontrol ettikleri sayısız kişi aslında kaybetti.. yani dünya nüfusunun 3/2 sini yok etmek istiyorlar ya hani..o bence başarıldı..ve gerçekleşiyor..zaten o kişiler ve daha fazlası yaşamıyordu ki ölsünler ama farka gelip farkı ne yazık ki hala anlamıyorlar..
Kabe boşaltıldığı gün ki g
ezegen-esma konumları
5 mart 2020
KORKU VİRÜSÜ İLE ,hiç bir yapıcı şey üretmeden sadece eleştirerek -atıp tutarak -bir taşın altına el koyup bir düşmüşü kaldırmadan veya o taşı oraya koyup ,bilerek birinin düşmesine sebep olmak için YAŞAMAK ,YAŞAMAK DEĞİLDİR ANLAMIYORLAR..kendinden korkma !!o kadar kötü olma!! NEDEN BU KADAR FİTNE VE KÖTÜLÜKTEN BESLENİYORSUN ,sen ne tür br vampirsin nedenini sorgula !! kendile yüzleş ve kendi bedelini ödeyip af dile-kendini bedelini kısasını ödeyince de affet !!kendi cehennem azabında azad edip kendini kendi huzur şifası cennetine sok!
KABE bizim inancımıza ilk evvela temeli meleklerce dünyanın merkezi olarak konmuş bir yer..daha sonra hz adem ile hz havva atalarımızın evi ve türbesi olan ilk mekandır ama aynı zamanda BATINİ ANLAMINDA NUR SÜTUNLARININ MERKEZİDİR DE..yani adem ile havva dünya da burada yaşarken ,geldikleri ruhlar aleminde meleklerle birlikte iken tavaf ettikleri NUR U ÖZLEMİŞLERDİR VE DUA ETMİŞLER ..o dua üzerine o nur aşağıya inmiş ve yerden yukarı ULU ÂLİ BİR NUR SÜTUN-DİREK -EVTAD TECELLİ ETMİŞ.ve adem ile havva o zamanki onlarla hayatı öğretmek için onlarla yaşayan diğer varlıklar birlikte o gün bugün tavafa devam edegelmişiz..bilsekte bilmesekte ..VE İŞTE BU NUR DİREK SÜTUN,aklına gelebilecek her ilmin okulu ve veri merkezidir..yani şamanın tırmandığı ata direğinden tut-osirisin bel kemiği djed e, balballara ,kundalini ışık nur sütununa -antenlere ,kutuplara ..ne kadar ilim bilgi varsa işte ana sır bu merkezdedir.. ve buradan yayılır..


ve ....gel zaman git zaman insan dünya da günahla kirlendikçe bu nurdan sütun geldiği yere çekilmiş ve göksel direk sütun görünmez olmuş.. onun yerine işaret taşı -bir DİKİLİTAŞ -SÜTUN DİKİLMİŞ ve bu dünyanın her yerine obelix taş inancı olarak yayılmış..buda zamanla deforme edilip yerini "fallus -bal bal taşı-erkek üremesi " anlamı dikmek yorumu ile dejenere edilmiş bir inanç sistemi oluşturmuştur ki ,bu inanç hala devam eder ..
kabe yi hz adem den sonra AMELİKA DENEN DEVLER YENİDEN İNŞA ETMİŞLERDİR..ama daha sonra buradan bu mana alınıp üzeri çöl kumu ile kaplanıp yaklaşık 2000 sene kaybolmuştur..bu zaman zarfında hindistanlı olan adem ile mekke li olan havva nın çocukları bu hac yolculuklarındaki her türlü macerayı bu ol güzergahına belli duraklara kaydetmişlerdir..hatta gezici taşları ile gittikleri her yere bir kabe taş koyup dönmeyi-ritüellerini yapmayı sürdürmüşlerdir..çünkü asıl kabe zaten hakiki insanın kalbidir ,daha ötesi insanın gönlü-kalbidir..
o yüzden kalbimize doğru döner ve tavaf ederiz..ay gibi.venüs gibi..
aşağıda 2007 de ilk ve son gördüğüm kabe ziyaretinde bir sabah namazının o meşhur 2 REKATLIK NAMAZINDA ,2. REKATINDA tavafın duruşunu ve üzerinde olan seyr i ve adem heykelinin -toprak adem adam heykelinin nasıl duran zaman ın üzerinde kırılarak yıkılıp toz olduğu müşahedesini kendimce unutmamak için kart yapmıştım..bugün 12 sene sonra SAAT TAMAM OLUP ZAMAN DURDUĞUNDA BU KARTIMI ,DURAN KABE KARTLARI İLE YAN YANA KOYUP SEYREDECEĞİMİ ASLA HAYAL DAHİ EDEMEZDİM..tam 12 sene boyunca, kabeden gelir gelmez başladığım" o iki rekatlık namazdaki müşahedeyi anlamak için "araştırıp yazmak serüvenim beni bugüne dek getirdi ve hala çözemediğim bir gerçek..
KABE mahremdir.. ve kabe bir evdir.. o yüzden adı beyttir.. ev halkı ehli beyttir.. ve o namustur.. namussuzlara karşı da kendisi kendini nasıl savunacağını ve kendini hak etmeyenlere nasıl kapatacağını bilir.. o halde sen ,kendi mahrem kabe evi ni kendi kalbinde diri tut..
ZAMANIN ÇOCUĞU
nur cihan
6 mart 2020