17 Ocak 2019 Perşembe

gözyaşı sembol masalı


hoş geldin ikibin 19 ..ruhsal kalb bebekleri olan hakiki yetimler doğarken ..bu seneki sevinç gözyaşlarımız, hayretin erguvani-lila sını gördüğümüz zamanki gibi hayranlıktan olsun inşallah ve amiin... ve zorlu 18 i bitirip basted olan 19 mühürlü kapısının açılışı ilk masalımızın adı ve kurgusu ağacın tepesindeki yıldız-nur kandili olan GÖZYAŞINDAKİ SIR..

BİR VAR mış BİR YOKmuş...kadim yokluk zamanlarında ,hiç sevilmeden-merhamet nedir görmeden büyümüş ve çocukluklarını yaşayamamış ve hayatın zorluklarıyla birlikte fazla çocuktan bunalmış ailelerden biri daha varmış..ve dünyanın geneli gibi istenmeyen bir bebek cihana gelmek üzereymiş..baba artık bu yükleri kaldıramayacağı için bebeği red edip istememiş.ama bir yandan günah korkusu ve belki daha başka maddi korkular anneye galebe çalmış ve istenmeyen sevilemeyen bir insan çocuğu daha dünyaya gelmiş..ve bu bebek annesinin memesinden süt emerken ANNESİNE BİR NAZARLA BAKMIŞ..işte buna manada GÖZYAŞI NAMAZI KILMAK DENMİŞ..ve bebek bu nazarla irşad ile herşeye gelişten kavuşmuş.çünkü evvel zamanın dediğine göre gelişi böyleymiş..

VE GEL ZAMAN GİT ZAMAN bu istenmeyen bebek de büyümüş ve onunda aynı koşullarda istenmeyen -ala silsiletihim -bu bebeklerden biri olmuş..ve bu bebekte annesinin memesinden süt emerken ,anne iki kaşı arasından hikmet kurşunuyla vurularak buradan sonsuz tane şeffaf soyut su baloncuğu-hikmet küresi, sayısız nefes-su ilmi, turuku aliye büyük bir saydamlık latiflikle -huzurla ,soyut kalb yani gönlüne girmiş..

KISSADAN HİSSE: hazineler viranelere gömülür diye boşuna dememişler..sizler birine zarar vermek için ona zulmettiğinizde, tüm haklarını -mirası -hukuku gasb edip yaşama haklarını ellerinden aldığınızı ve kendiniz ve sevdiklerinizi güvene aldığınızı sandığınızda, aslında bilmeden, sizde ve sizin korumaya çalıştığınız sevdiklerinizde ne var ne yoksa , mana kanunlarına göre o zulmettiğinize tümünü hükmen devirle vermiş olursunuz. bunu sakın unutmayın.. o yüzden kendinize ve sevdiklerinize tanıdığınız hakları karşınızdakine de verin.bugün güç sende, ya yarın! devran ona dönüp ,ezilmek sırası sana döndüğünde ne olacak bilmelisin!! sevmediklerinizden çalarak kendi refahınızın artacağını, rızkınızın bereketlenip çoğalacağını sanarak büyük betbahtlığa düşersiniz bunu bilin..unutmayın ki en sevmedikleriniz-en aciz gördüklerinizin bereketi ile ,o rızıklar size belki de geliyor.. ne biliyorsunuz evdeki kurban kim ?!! ve tüm feyz ve ilgi -alaka-bağ-aile kapılarıda sadece o varlıklar , sizin hanenizde-iş yerinizde- okulunuzda- çevrenizde olduğu için yağıyordur ne biliyorsunuz?!..işte bu sene ellerinizle işledikleriniz kadar, niyetlerinizide gözden geçirin inşallah..

not: kelime-i tevhidin ebcedi ve besmelenin içindeki harf adedi 19 muş.. 2018 in bu son sabahı hayalimde bir meczubun cebindeki cam-pırlanta yarım küre paralarını gördüm..5 tane cam paranın içinde de 5 yapraklı çiçek vardı.. (yani kadim aunnaki meleklerin alınlarındaki-kollarındaki ve ellerindeki mühür bandların çiçeklerinden )...hayrolsun

nur cihan
01.01.20 19
nuralem7@hotmail.com
https://www.facebook.com/nur.cihan.963