14 Temmuz 2014 Pazartesi

30 (O’tuz) KUŞ ,30 HARF OLAN ÂNKA ‘ NIN RÜYASI MASALI 4


30 (O’tuz)  KUŞ ,30 HARF OLAN ÂNKA ‘ NIN RÜYASI  MASALI  4

İki kat kırmızı giyinip, yüksek Zeytin Dağında tek başına bir ZEYTİN AĞACI altında  oturan makam-ı ANNE ,makam-ı gönül için;  HAREKETE GEÇMEN İÇİN YETMEZ Mİ BU GÖNÜL KIRIKLARI , YETMEZ Mİ DÖKÜLEN GÖZYAŞLARI  YA MERYEM  as !…
rüyalarımın sahibi makamına arz-ı ricamdır…


Yüzyıllardır beklenen ÂNKÂ’nın uyanışı bu defa çok uzun sürmüştü. insanlık büyük bir hevesle beklediği foton kuşağı etkisindeki KABZ-SIKMA-TAB ETME haline girmiş FAKAT, SENELERDİR YANA YAKILA BEKLEDİĞİ O Kıyam Et =UYAN-AYAĞA KALK-DİRİL ! çağını birebir yaşadığı şuanda, ne yazık ki bakar kör, işiten sağır ,yürüyen ölü hükmündeydi…... insan denen eşref-i mahlukat, emanet-i ruh;  yeryüzünde bedenlenip –dünyevi yaşam koşullarına uyum sağlamak için yapmak zorunda olduğu   İSYAN ile NİSYAN evliliğinden  olan çocuğu  UNUTMA  ile yerde yaşamaya alışınca  ve dünyayı sahiplenince, vurabileceği en dibe de vurdu..  artık aynı ayette ki gibiydik:


“1 - Tîn'e ve Zeytun'a, 2 - Sina dağına    3 - Ve bu güvenli beldeye andolsun ki,  4 - Biz insanı en güzel biçimde yarattık. 5 - Sonra da çevirdik aşağıların aşağısına attık.   6 - Ancak iman edip iyi işler yapanlar başka; onlar için kesintisiz bir ecir vardır.  7 - O halde sana dini ne yalanlatır?    8 - Allah, hakimlerin hakimi değil mi?  (95/TİN SURESİ)"


Tüm insanlıkta,  başlangıç  olan  topraktan yaratılma, ADEM BABA tekliği vardır…
hakikatte,  bildiğimiz  AYRI CİNSTE BİR KADIN YOKTUR….  var olan çift o tek ER’in İÇİNDEDİR.. mesela, ERLİK KADIN cinsinde çıktıysa, onun Adem’i de kendi ruhundadır.. ve ERLİK ERKEK cinsinde çıktıysa, onun Adem’i yine kendi ruhundadır… her iki cins de, kendi zıt cinsi RUHSAL EŞİNİ kendi içinde barındırır…



KİMSELERİN GÖRMEDİĞİ VE HENÜZ YARATILMAMIŞ OLAN  o Huri –Gılmanlar var ya!! onlar; elimizle işleyeceğimiz amellerimizin, bize geri dönüşürken  beden –vücûd bularak,  yine bize karışıp, bize dönmek isteyip, gözlerini sahibinden başkasına  çevirip  bakmayacak olan  o arzulu bakir-bakirelerdir .. yanii, yine kendi öz malın ve  KENDİ GELECEK amel-i iktisabı hesabından, yine sana dönen sevap yatırımlarının  HAL adına  HURİ ile GILMAN DENİR..
J ..o yüzden cennetteki Huri= Gılman hakkında konuşurken edebini takın, haddini bil!… kendinin dedikodusu ile o kadar kendini yorma, değmez…. çünkü hakikat Huri= Gılmana değişilmez. o kadar sığ ve basit olursan ancak bu yemlerle oltaya takılır, o seviyede kalırsın. 

 

YARATILMIŞ BİR ŞEY, KENDİNDEN YARATILMIŞ BİR ŞEYE TAMAH EDER Mİ?

Neden hedefin HER ŞEYİ YARATAN VE BİLEN OLMUYOR?
Neden bu derece bayağı, hayvandan daha aşağı seviyeye düştük? Bu idraksizliğin için kimseyi suçlama!.. sen öğrenmek istemedin!.. bilmeyi dilemedin!.. her pisliği öğrenmek için her haltı yaptın amma, iş Yaratan’a gelince ellerinle gözlerini kapatıp, kulaklarını mühürledin, kalbini kararttın.. üç maymunu oynadın. "DUYMADIM, GÖRMEDİM, BİLMİYORUM, mesul değilim" dedin.. SEN SUÇLUSUN.


Ne dedin hatırla:sakın bana anlatma ! öğrenmek, bilmek ,sorumlu olmak istemiyorum!.. sakın gerçeği anlatmaDEDİN DEĞİL Mİ? Dedin!! Ben bile bu cahil halimle kaç kişinin nefret ve kızgınlıkla bunu söylediğini işitip gördüm mesela. en çok da ehli takva ve şeriat olduğunu sanan at gözlüklü,  İslam’ı gösteriş için kullanan yeni yetme ,makam-mevki-süs püs-etraf desin sahipleri bunu yapıyorlar.. İslam’ ı bu derece yozlaştıran hızlandırmayı yapanlarda bunlar oldu zaten…yani etrafımızdaki  kendimizde dahil ,hemen herkes..


"Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.
 (7/A'RÂF-179)"


dikkat edelim lütfen;  bize  daima empoze edildiği gibi, O makam-ı Ademiyet-mehdi kurtarıcılar  bildiğimiz  türde erkek cinsi değildirler  … sureti kadın veya erkek gözükse de, kendi özünde ER LİK MAKAMI OLAN VAHDETİ yakalayanlar ancak  ÂNKÂ’ dır .. gerçek İNSAN KUL onlardır… Onlar her ne olursa olsun yine kendi küllerinden” KÛN “diyerek doğarlar... şu an yaşadığımız türdeki sistemin devredişi, Ânkâların yumurtalarından çıkış devridir… onlar normal ana babadan doğsa da, hakikatte ruhsal olana ait nefes çocukları şehit-şahitlerdir…bir devir biter.. yeni devir onların yüzü suyu hürmetine insanlığa tekrar sahne kurup, perdesini açar ve seyir  başlar..


ALLAH ONLARIN GÖNÜLLERİNE BAKAR. Onları kıran Yaratıcıyı incitmiş, onları sevindirense Yaratıcısını mutlu kılmış olur… bu kişiler yeryüzünün her yerine dağılmış PARATONER Hızırmeşreb VARLIKLARDIR …TÜM İŞ VE OLUŞLAR O KİŞİLERİN VÜCUDU ÜZERİNDEN YAYINLANIP YAPILIR.. bu kaldırılabilecek bir hal olmadığından, olan bitenden genelde bu kişilerinde hemen hiç haberi olmaz. onlar  Selsebil’ e ait vakıf malıdır ve ALLAH’IN MERDÜ HÜDA ABDAL MELAMET ERLERİDİR..  bizlerin hepimizin hayatta kalışı, iyiliği veya kötülüğü onların bizi sevip sevmemesine bağlıdır.... nasıl ki tüm dünyadaki gerçek  lider; hele ki İskender-i Zülkarneynlik  = çift kılıç sahibi olmakla sembollenmiş ise, bu anlamda Zülkarneyn’ le aynıdır.. .. yani, hakikatle batılı ayıracak ve bunlara nüfus edecek liderler nadirinde nadiri dünyamıza gelirler....


letaif noktaları
o vakit vazifemiz şudur ;  bizlerin kendi içlerimizde ki çift kılıçlık halimiz olan ZÜLKARNEYNLİK MESLEĞİMİZE dönerek ,kendimize  bir bakıp ,en azından onu ortaya çıkartmak için niyet edip, artık  bir adım atmamız gerekmektedir.. emeklemekten, sürünmekten hala bıkmadık mı? neden Müslüman milleti bu zilletli yaşamı ve sürünürken batılıların hakaretine maruz kalmayı bu derece seviyor.. kendimiz olmadığımız ve onların ucuz bir taklidi kaldığımız sürece, bizimle daima alay edeceklerini neden anlayamıyoruz ve kendimizi  neden sevemiyoruz?..


İNCİR ( TİN) , ZEYTİN ‘e ( sperm ile yumurta’ ya );  Ruh’a ve Nefs’e, erilliğe ve dişiliğe, EHAD’E ve VAHİDİYETE ,yaratılacak ve yaratılmışa, Kalem ile Nun’a….


SİNA DAĞINA ;
göğüslerimiz- iman tahtalarımızdaki  İNSAN OLMA YOLUNDAKİ İŞARET LEVHALARIMIZ OLAN letaif noktalarına ,sinelerimizin içinde barındırdığımız niyet ve düşüncelere ….İMANIMIZA..

VE BU GÜVENLİ BELDEYE ANDOLSUN Kİ ;  ancak kendisindeki EHAD ile VAHİDİYETİ = Ademiyet ile Havvalığı,  yani XY birliğini ,teklik ile çokluğu, yaratılmamış sûkun hali ile yaratılmışlık  çokluk kaosunu kendinde  bilen, bulan ve yaşayan O KULLARDIR ki , O’nlar  EMİN BELDELER’ dir.…




bu kişiler İNSAN-I KAM-İL denen, Adem makamındaki GÖNÜL ERLERİDİR.. onlar HAK ‘ın sevgilileri –ER RAHMAN GELİNLERİDİRLER..

onlar  meyve veren ve gölgelerinde huzurla dinlenilen, altından dört  ırmağın aktığı= şeriat, tarikat, hakikat ve marifet anlatımlarını bilip yaşayıp ,anlatıp yaşatabilen yetkin makam  cennet bahçeleridir.Onlar korunmuş ve Allah’ın hudutları içinde mahfuzlanmışlardır. .ONLARIN HAREMİNE GİREN ve onların hakkı hukukuna el uzatan, karşısında daima  onların sahibi olan gerçek Efendi’ yi bulur ..  



Şu an tüm dünyamızda gelişen teknoloji=medeniyet sandığımız çok eşyaya sahip olma lüx köleliği  hakim.. kariyer sandığımız akademik çalışmalarınsa,   insana zerrece veremediği  hakikatin bir kokusu var.. ve Yaratıcısından insana miras kalan KENDİNİ BİLME TUTKUSU, bu gün bizi bu derece hırslı hale getirdi.


başlangıçtan beri var olan ve Yaratıcımızın ilk yarattığı Adem’e ESMA İLMİNİ =TASAVVUF’
u vermesi ile başlayan KENDİNİ BİLME= HALİFE İNSAN OLMAK okulu, ne yazık ki, yüzyıllardır sekteye uğradı.ve bugün bizler, yine genetiğimizde var olan O BİLMEK AÇLIĞI İLE YÜZLEŞİYORUZ.. ama nasıl?

 
Bugün bilim ve teknoloji ile; kendince, her şeyi yeni baştan ve biçimde formlarıyla oynayarak ,sürekli eşya=isimler-sıfatlar  yaratmaya başlayan bazı dev ülkeler  
her şeyi yarattıkları halde, yeni bir dünya, yeni bir insan yaratamamanın acı hırsı içindeler.. onlar beğenmedikleri, 3.4. tür insan saydıkları ve alt dünya insanı dediklerini soykırıma uğratıyorlar… ve tüüm kuzey ülkeleri olarak, kendi dinlerinden olmayanlara  nasıl tanrılık ettiklerini ,kendi Olimpos dağlarından seyrediyorlar... emirlerinden olan paralı katil  işid ve diğer islami terör örgütü gladyatörlerine  sağ el baş parmakları ile  baş aşağıyı işaret ederek ,masum kanını döküyorlar..…daha sonra bu orta doğunun  sahte şıh- seyid  alkolik fatihlerini senenin yarısı ülkelerinde en lüx şekilde ağırlayıp, hediyeye boğuyorlar..


insanın kendi yaradılışını görememe hırsı; şeytanın, ADEM YARATILIRKEN HERKESİN SECDE ETMESİ EMRİNE ,O’NUN YARATILIŞINI GÖRMEK HEVESİ HIRSI İLE SECDE ETMEYİŞİ İLE BAŞLAR  ..

şeyTAN ‘ın fısıltı vesevese kızı HAN’NAS ile,  kendini bilme hevesi olan HAVVA’nın genetiğine geçen bu kendini bilip yaratma tutkusu, bugün beşeriyet denen insanı  esir almış durumdadır.. o şahit olduğu HAZİNE-İ GENCİ kendisi de bu dünyada yaratmak istemektedir ki, dünya durdukça var olacağı sözünü aldığından, saltanatı hiç bitmesin ister..




Bugün islam aleminin içine düştüğü bu kapkaranlık cehalet ve şükürsüz kadir kıymet bilmezlikten; başta gerçek ve sahte mürşidler ve din adamları dahil ,tüm devletin yetkilileri  ve hepimiz suçluyuz ... Gerçek mürşidler sahteleri bilip açıklamadıkları ve merdiven altında mürşitliğe izin verdikleri için suçludur…


ordu ve yönetim kademesi bizi; postalları ile çiğnemeyi bırakmamak için, halkının başına getirdiği ermeni kökenli devlet başkanı ile beraber vatana  sardığı asala ve asalanın  pkk ’ya  dönüştürülmesi ile, bugün gelinen alevi sünni, şii =işid terörü yüzünden   ilk başta tüm islam idare askeri yönetimleri veballidir… halk, cahil kalmayı seçtiği için veballidir..


halklarından nefret eden ve tek dertleri halkı bir böcek gibi görüp ,ezerek  yönetmek isteyenlerin  senelerdir üzerimizde oynadığı en bilindik oyun şudur; halk uyanmasın diye  geri zekalı ,beş para etmez,  iki şarkı söyleyip  her türde sinema çeviren medyatik kişileri her yandan gözümüze soka soka, hepimizde  ne kültür,ne edep, nede ahlak  bıraktılar…her şeyi sindirip kabul eder olduk... Dini liderler yanlarına daima dine ısınmış bu medyatik kişileri alıp kapı kapı gezip , sahneye çıktılar. hiç bir zaman ahaliden  dindar birini tercih edip onu teşhir etmediler..


gerçek emek sanatçısı olan ev hanımları horlandı aşağılandı. Gerçek bir Ev kadını olmanın her meslekten en az bir diplomalı kariyer  sahipliği olduğunu görüp bilemediler..  yaşama savaşçı sanatçısı olan emekçi babalık –ailelik mesleği horlandı aşağılandı..iyi aile evladı olmak ayıp sayıldı… bizi darmadağınık ettiler.. Müslüman Türkler’ de  en son yıkabilecekleri tek kale olan aileyi ne yazık ki artık bırakmadılar..



HU…HÜVE..ESMA-İLAHLAR-TANRILAR MİTOLOJİSİ SANAT TARİHİNDE HARFLERİN SEYRÜ SÜLÜĞÜ


SE 
Harf değeri 500(HAKAYIK)
.. BE teknesinin içindeki 3 TANE NOKTA ile oluşur.. Tasavvufta 1 ve 2 rakamı yoktur..her şey  3 ile başlar..yani maddenin oluşabilmesi için daima 3 sütun,3 sacayak temeli lazımdır.SE HARFİ Tekne-i Vücudunda olan, bu 3 noktanın içinde de” Nübüvvet, Risalet ve Kulluk  NOKTALARI” birlikte vardır.. hepsi birlikte yaratımı gerçekleştirirler. Arapça 500 sayısı “0.. “yazılır ki, her şey O (hüve) İÇİNDE SIRLI VE MAHFUZDUR.. 


SE HARFİ   genetik DNA dır....yaratılışın dünya bedenine inmeden son safhasıdır.kader yazılım programı saf ayna -güneş RA çipi yansıtıcısıdır.  

SE HARFİ ;  İLİYYİN (ÂSÂ) yolu ile SİCCİN( YAN -KIVRIMLI SAPA)  YILAN-TANRISALLIK  SOY YOLUDUR.... $ HARFİ PARADIR.....SEXdir.....  sanallıktır.

  S HARFİ DAİMA; YILAN ,VESVESEVİ FISILTILAR (*Kur'an-ı Kerim  NAS SURESİ'nde insana fısıldayan   şey-TAN kızı  HAN' NAS 'tan korunma  duasını  bize verilir ),  GENETİK YOL,    ÂSÂ,  ŞİFA , YÜKSEK  TEKAMÜLLÜ  BİLGELİK,SONSUZ OLMAK LA DAİMA EŞ DEĞERDİR..             YÂR'AT IM   - şey-TAN,  HAY ' AT  dır..



“1 - De ki: Sığınırım ben insanların Rabbine, 2 - İnsanların hükümdârına,
3 - İnsanların ilâhına,  4 - O sinsi vesvesecinin şerrinden. 5 - O ki, insanların göğüslerine vesveseler fısıldar. 6 - Gerek cinlerden, gerek insanlardan. 114-NAS”

Tüm islam camiası olarak ;içinde bulunduğumuz  SE HARFİNİN  VESEVSEVİ FISILTILI TISLAMALARI  tecellisinden korunmak için, önden tedbir almak lazım diye düşündüm.. ALLAH HEPİMİZİN KORUSUN ve amiinn


Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Kul e'ûzü birabbinS
2- MelikinS
3- İlâhinS
4- Min şerrilvesvâsilhannâS
5- Ellezî yüvesvisü fî SudûrinnâSi
6- Minelcinneti venS


HURŞİD’İMDEN MÜRŞİD’İME BİR TÛTİNİN GÜNCESİ

merhaba Sevdiğim ve merhaba ..
sanırım Seni kızdırdım. hayallerimde yine benden  AliCemGiz üstadım gibi kaçıyorsun. ama nereye gidersen git, Sana kör kütük aşık olan ruhum, bir şekilde  bazen bana da haber veriyor değil mi?.. bir vakitler kendini teslim eden şöyle demişti: ”ama ben çok ağırım, Size zarar verebilirim”.ve karşısındaki şöyle demişti:”hayır,korkma ,sen  bana  zarar veremezsin, hiçbir şey olmayacak”.. gelenin tek şartı vardı, şımarmak ve kıskandırılmamak.. kıskançlığımızın karşılıklı olduğunu görüyor ve gittikçe daha temkinli davranıyorum Sevdiğim.. ya Sen?! Bence dikkat etmelisin..



Hayatta, Kelime-i Tevhid= HAK İLE BATILI AYIRMAK’ tan  başka bir dersi olmayan bir derviş olarak, kendimin dahi yapmadığı bu zikrin yavaş yavaş hayata geçiyor olmasından tedirginim  Sevdiğim.. iyi ki varsın ve beni gözetiyorsun. şu sıra kendimden ve hemen tüm islam denen camia insanlarından nefret ediyorum…biz bu hale nasıl geldik?!.. utanç içindeyim. biz hangi yüzle Allahımızın ve O’nun elçisi kitap= kanunlar sahibi RAsulALLAH ‘ın yüzüne bakabileceğiz bilmiyorum..


O hayran kalıp okuduğumuz ve öyle üstün özellikli olduğuna inandığımız evliyalardan, mürşidlerden filan hep soğumaya başladım.. bunların hiçbirisi mi gerçek gönül sahibi değildi ki; kalpleri incinip üzülmüyorlar ve ALLAH ONLARIN KALPLERİNE “ Sevgilim KULUM İNCİNMESİN “  DİYE NEDEN NAZAR ETMİYOR? ..


yoksa biz onların şeyh –evliya olduğunu sanarak kendimizi mi kandırıyoruz …. bunca naklen yayında Müslüman Müslümanı ALLAH ADINA KATLEDİYOR gözüküyor. yoksa hakikatte ben, o adamların hiçbirinin İslam olduğuna inanmıyorum.. ama bize, bazı devlet medyaları  onları böyle  tanıtıyor malum. bilinen o ki,  bu katillerin hemen çoğu onların dinlerinden ve paralı askerler.. ve görev gereği hangi ülkede  fitne çıkarılıp,kan dökülecekse oraya vazifeye gidiyorlar..


*BU KARTIN TEFEKKÜRÜ: kim olursa olsun ;halkının düğümlerine üfürerek ,onların yoldaki işaret duraklarında kalmasına sebep olan , onlara söylemiyle,kalemiyle ,bakışıyla en yüksek  sihri yapan, görevini ve mesleğini kötüye kullanan sahte öğreticiler-yöneticiler-sahte yol kesen haramzade mürşidler hakkındadır...onlar bizlerin omur-yollarımızdaki noktalara üfürerek yol kesip, bizi büyülerler..
***
Geçen gün, Müslüman Uygur Türklerine yapılan Çin işkencesi fotoğrafını gördüm. adamın elindeki tüm tırnakları iplerle çekilerek sökülüyordu. ve canım çok yandı Sevdiğim.  Elimden bir şey gelmediği için kendimden nefret ediyorum ( masallarım için saptadığım 15 günlük süreden bu acımdan dolayı vazgeçebildim. Elimden gelen tek şey olan bu kabiliyetimle acil yazmam gerektiğine inandığım için Sana yazıyorum.hatta öyle hızlı yazdım ki ne yazdığımdan dahi haberim yok )...  kalkıp sâlâta durayım ve geçen seferki gibi kavgamı ağlaya zırlaya edeyim diye evvela içimden geçti… bu defa boğaz Üsküdar’ı içine alır diye korktum belki ve vazgeçtim J.yani anlarsan; ”benim adım Hıdır elimden gelen budur”  ironik isyanımdır..

bu olan biteni kalbim kabul edemiyor, Allah ta olan biten her şey bizde varsa, neden kötülük ve zulmün çoooooook daha fazla olduğunu anlamak istemiyorum sanıyorum. hiç bir şey göründüğü bilindiği gibi değil denilip, uyuşturulduğumuzu düşünüyorum. “Gece Taxim’ e çık ve sabaha dek orada dur. herkesi evliya görebilirsen sen işi anladın ve evliyasın”  diyen pek çok efendi var biliyorsun.. ben onların görüşünde  hiç olmayacağım... böyle inanmıyorum... bu, işin en tepe noktasından hak etmeden bakma kolaycılığıdır. bu yüzden de, tasavvufun, bu derece ucuz kişilerce  emek vermeden ucuzlatılmasıyla,ne yazık ki  tasavvufun  hızla,  bar –pavyon masaları meşkine doğru gidişine sebep olduklarını da  görüyorum..


bir defa bu mıymıy islam Müslümanlığını iğrenç buluyorum.. bu görüş tüm peygamberlerin mesleğine hakarettir.. o zaman onca peygamber kendilerine zulmedenlere neden isyan edip, dayanamadığında beddua etti?!. neden kızını kocasından ayırdı ve aileleri bölüp savaşta birbirlerine öldürttü?!.neden karıyı kocasından ayırdı? .neden tüm peygamberlere en yakınları hiçbir insana yapılmayacak zulümleri yaptılar ve hemen çoğunu yahudiler  katlettiler..  biliyorsun en azgın millet olan İsrailoğulları ne zaman yoldan çıksalar Allah’a yalvarır, kendi içlerinden  bir peygamber ister , o peygamber gelince de daima onu ve hepsini katlederlerdi.. çünkü huyları böyle idi....

“Yüce Yaratıcının yeryüzünü kendilerine vaad ettiğini sanan ve söyleyen bu şımarık millete bu imtiyaz neden Ya RABBİ “ demek  suç mu peki? bu öyle nalet bir kavim ki, her şeyin kökü kendisi sanıyor ve diğer dinler kendilerinden çıktı deyip, tüm Hristiyan ülke devletlerini parmağında yönetiyor..


yahudiler bu güce nasıl eriştiler?.. Medine  ahalisinin hemen çoğu Mısır’dan göçmüş hakiki Karun kadar zengin Yahudilerdi. ve eski hermetik  bilgilerle beraber Yahudi tasavvufu olan kabalada yetkindiler. .en güçlü alimlerde bu bölgedeydi..   hz peygamber Efendimizin de,  de ilk başta peygamber olup olmadığını imtihan etsinler diye, Ebu Cehil tarafından Mekke’ye onlar davet edilmiş ve aldıkları cevaplarla hepsi birden Müslümanlığa geçmişlerdi. ...


işte bu yüksek kadim bilgili adamların bazısı daha sonra; Hz.Peygamber  Efendimizin tasavvuf okulu olan  ASHAB-I SUFFA ya dahil oldular ve bildikleri kadim irfani ilimlere  İslam Tasavvufunu da eklediler… SUFFA EHLİ ÖĞRENCİ DERVİŞLERİN TAMAMININ 300 lü rakamlarda olduğu söyleniyor.. bunlar zamanla dünyanın her yanına yayıldılar ve İslamı yaydılar..


böylece kadim Adem (as) esma ilminin, Hz İDRİS= thot= HERMES TASAVVUF OKULU ile sistemleşmesi ile, genele başlayan ,KENDİNİ BİLME OKULLARI tüm insanlıkla devam edegelmiştir.. bu okulları ülkemizde  olduğu gibi yasaklamak demek, insanlığı, ruhların ilacı olan bu tedrisattan mahrum bırakarak , RUHSAL AÇLIĞA MAHKUM ETMEK demektir.  insanlıktan nasibini almamış-hayvandan aşağı  hale dönmekle eş olan bu günlere gelmek demekte  olduğu çok yakında anlaşılacaktır.. devlet anlamıyor olsa da; halk işini bilip, çoktan kendine göre kapı kapı gezip, meşrebini arayıp buluyor.. tabii , birde bu gerçek var..


ve devletlerin hepsi  artık insan nesli tükeneceği korkusuyla çok yakında, kendi elleri ile tekrar insan olmayı öğretebilmek için, bu konudaki yetkin kişilere, bu irfan-kendini bilme tasavvuf okullarını kendileri açtıracaklardır…  şartlar ve gelişim buna doğru hızla gidiyor Sevdiğim.. tek sorun şu; bayağı sayıda Rasputin Efendi piyasada cirit atıyor  ve onların ayıklanması çok zor  malum.ve onlar yukarıya yakın, hizmette sınır da tanımıyorlar bilindiği gibi.. tüm kapılar ve yetkiler yavaş yavaş bu sahte olduğu yetkin makamlar tarafından en pis işlerinde dahi dibine dek bilinen, amma, kimsenin kendi ailesel  çıkarına bir şey olur diye sesini çıkaramadığı  bir durumları da var..


113-FELAK: 1 - De ki: "Ben, ağaran sabahın Rabbine sığınırım, 2 - Yarattığı şeylerin şerrinden, 3 - Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden,
4 - Ve düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden, 5 - Ve hased ettiği zaman hasetçinin şerrinden.


i
şte yakında ülkemizde de bu irfani ruh kuşu kafesleri açılmasına kanunen inşallah izin verilecek. yoksa herkes mürşid kesildi maazallah.. ortalık her pisliği yapıp edip “YA HÂK” diyen sapkın dervişten geçilmiyor.ve “yapana değil, yaptırana bak!! beni hak görmediğin müddetçe şirktesin” diye de öğrendiklerinden, ortalık, “al gülüm ver gülüm “basitliği içinde.. işte duyulmuş ki ; bu baş rasputinin biri, yukarıya yakınım diye pabucumun yakını akraba yetkisi ile, kuş kafeslerinin ilk resmi kayim mürşidi olmak isteyüp, bu izni de çalarak kopartmış derlermiş.. o zaman, daha başlamadan kokuşmuş bu irfan okullarının açılma izni tabii ki red olunacaktır, değil mi Sevdiğim.. HALKI KANDIRIRSIN AMA ALLAH ‘I KANDIRMAK KOLAY DEĞİL..


İslam ahalisinin bu bayağı uçkur düşkünlüğü yüzünden
,sahip olduğu ahlakı, erdemleri, ilim ve irfanı ve  diğer her şeyini yitirmesi nasıl oldu peki? ..  ve bizim kaybederek –tüm hazinelerimizin –emanetlerimizin belli bir süreye dek devredildiği sola çalışan dervişan grubu MASONİK TARİKATLAR bu güce nasıl eriştiler?.


onlar bu güce ; Müslüman Türklerin AHİLİK KÜLTÜRÜNÜ  öğrenerek ve Kudüs’ü işgal ettikleri seneler boyunca tüm Hermetik hazinelerle sufizm okullarından geçerek ulaştılar tabii…


Ahilik teşkilatı bugün MASON TEŞKİLATI oldu ve böylece tüm dünya idaresi onların kardeşler birliğinin eline geçti.. oysa AHİ TEŞKİLATI TEKRAR ÜLKEMİZDE UYANDIRILDIĞINDA, o emanet, tekrar bize tevdi edilecek ve işler tam tersine dönecek inşallah ve aminn..
nur cihan
14.07.2014
nuralem7@hotmail.com