9 Ağustos 2011 Salı

BİR BATIL ANLAYIŞA BATINİ ŞERH-1 DOLAR MASALI:)

BİR BATIL ANLAYIŞA BATINİ ŞERH-1 DOLAR MASALI:)

hiç bir sembol ve hiç bir şey asla şeytana ve şeytanilere ait değildir..semboller nötr dür..kötüler kötülük için,iyiler iyilik için anlar ve kullanır..bize düşense ALLAH A AİT HERŞEYİ YİNE ALLAH A MAL ETMEK VE HAKKI HAKKA TESLİM ETMEKTİR
bu tarz : "o amerikanın,bu isralin,şu iiluminaticilerin" dersek ,onların ekmeğine yağ sürmüş ve onlara uşaklık etmiş oluruz..onları anıp zikrettikçe onlara enerji verip büyütürüz..onları anmaz ve yok sayarsak,onlar asla var olamazlar..çünkü onların hepsi sanal şişirme sahte balonlardır..hepsi bir yy da dünyada zuhur etmiş ve bu yy başı itibarende hızla çöküşe geçmişlerdir...hakikat gözü ile olaylara bakmak lazım
     

arap alfabesi 28 harftir..füsus da 27 fas vardır..her harf bir peygamberi anlatır..ama lam ve elif sayılıp,ayrıca lamelif harfi sayılmadığı için 27 harf kabul edilir

1-van dolar üzerine herkesler zanları olan bişeyleri söylemiş..bende hür bir cumhuriyetin bireyi olarak, kendi zanlarımı söylemek istedim. mason=duvar ustası demektir..duvar örücü..ki ,bana göre ,HZ. MUHAMMED aleyhisselam’ıN BİR BAŞKA SÖYLENİŞ ŞEKLİDİR ve kimse beni başka bir manaya ikna edemez ne yazık kiiJ.üzgünümmm..

ilk duvar örücü melekler ,sonra hz. Adem a.s ,sonra Amelika Kavmi,sonra ise  hz İbrahim a.s ve oğlu İsmail a.s  Ala silsiletihim devam ederler..ilk bina inşaatı da Kabe’nin duvarları değil midir?..TABİİ BU YAPININ BİR DIŞI ,BİRDE İÇİ VARDIR..=KAMİL İNSANIN BEDENİ VE her şeyi gören GÖN-ÜL gözü..
ve sonraa..hz.Süleyman’ın mührü =Davut yıldızı= pentagram= satanist yıldızı = rüzgar gülü=BismillahirRahmanirRahimin​ sembolüdür ki: tüm İslam Alemi mimarisinde ,İslam sanatlarında(tüm dinlerin ilk saf hali hakikatte İSLAM=TEVHİD dir) ve tarikatlarda kullanılır..insanın sisteminin ta kendisidir..:)

zaten ayrı ayrı baksan o ikili =aşağı ve yukarı üçgene; biri erkekliği diğeri dişiliği simgeler..buda evrensel kabuldür..başkaa..en iç –batıni manada -o kişinin kendisindeki x ve y kromozomlarını bir ve beraber tevhid edilmesini simgeler..kişi kendinde  bunu başardığında ancak beden mülkünün Süleyman’ı olur ve topraklarında bayrak açabilir ki, sonra para gelirJ=devlete para lazım değil mi....? :)

sonraa 12..1 +2 ..yani 1 ve 2 ...yani 3 ..tasavvufta 1 ve 2 diye sayı yoktur.. direk 3 ile başlarmış  ki eski tüm dinlerde de öyledir ..bakınız teslis inancı..teslisin hakikati yani....3 Kral aslında bir ve tek1 demektir..neden Tekbirrr !!! deriz ve tevhid ederiz ..tefekkür lütfenn..

sonra 12 yol vardır..12 pınar vardır ve bunlardan açılan sonsuz yol ,kanal  vs....ve 13..Rebiüllevvelin 12. gecesini 13. gününe bağlayanın doğduğu gündür..hristiyanlara göre uğursuz bize göre uğurlu rakamdır..13 aynı zamanda :1+3=4 de demektir..3 ‘ün bir ve tek olduğunu bilen anlayan o kişi şahittir- şehittir ve onlar gibidir=KİŞİ SEVDİĞİYLE BİR VE BERABERDİR..:)

ve oklar..ilahi vahyi-ilhamatı rabbaniye ilmini  simgeler.. varidat-ı doğuşu kehaneti..okları=güneşin feyzi rabbani ilhamatı şualarından gıdalanarak ışk-ı zerre-i hikmetleri okuma sanatında oklaşmış Milleti İbrahim olan Türkleri de tabii =TURUK U A’Lİ YOLCULARINI (öyle ortalıkta dolanan; işleri ululamak değil ,sadece ulumak olan türkleri değil tabiii)..


Hiram usta.yani mürşidi kamil ..BEŞERİ BAŞTAN AŞAĞI YIKIP, TÜM ŞARTLANMIŞLIKLARINI  DARMADAĞINIK EDİP, YENİDEN TEK TEK-TUĞLA TUĞLA ÖREN-HALİFE İNSAN-I KAMİL YAPAN…

ve Sevdiğim buraya Haybabamın bir sözünü yazmam lazım geldiğine inanıyorum. Bak:”
dolar alırken sahtemi değil mi bakıp araştırıyorsunuz da ,mürşid ararken neden sahtemi değil mi bakıp araştırmıyorsunuz?!!!” :) ………..

illuminati=aydınlanmış olan kişi..kandil..iç gözü-gönül gözü ile gören..NUR DAĞINDAKİ HIRA MAĞARASINDA YENİDEN DOĞAN=hz.  AHMEDİ MAHMUD MUHAMMED MUSTAFA ……sanırım artık anlaştık..

illuminati gerçekte onların asla ve asla  ulaşamayacağı A'li Makamı olan İliyyun İlmini simgeler..  ÇÜNKÜÜÜ  ÇALINTI İLİM VE SEMBOLLERİN DEVRİ BİTTİ…


ve piramit … ve piramit..33 ve 33 =66 demektir..ters çevir 99..hilal ve lale ve ismi celal olan ALLAH = RAHMAN demektir..:)

33 derece ..tevhit mertebelerini yani uruç ve aşağı inişi.. diğer nuzül olan 33 le tekamül eder yani miraç olur...(3+3=6 +6=12=3=1…)iki kanat arası yani iki boynuzun arasındaki güneş misali iki kavsın birliğini de anlatır.. lale ve hilaldir.. hem de apis boğasının alnındaki üçgen -dağ demektir...yani İnsanı Kamil olur ..Allah C.C  ayetinde :”siz dağları durur sanmayınız ,onlar hareket eder yürürler “der..ve dağların kıyametini anlatır ya birde; işte oda Zamanın Kutbunun bu Alemden gidişidir..O’nun ölüşü-DEVR’EDİŞİ  kıyameti, tüm insanlığın ölüşüdür ve kıyametinin kopmasıdır..ve yeniden doğuş ..yeni Kamil’in bu aleme nuzül edip, bizi uyandırmak için rehberlik etmesidir...

İŞTE İÇLERİNDEN BİRİ-BİR TANESİ DÜRR-İ YEKTADIR VE SEYRÜ SÜLÜK DAİMA DEVAM EDER..YOLA DEVAM ET..

Sevdiğimm.. birden içimden bunları Sana yazmak geldi..aslında sayfalarca yazabilirim bu konuda biliyorsun..şimdilik böyle olsun..bu yazdıklarım bir masal çocuğunun zanlarıdır ..tek sorunsa ;henüz masonların ve dünya cahillerinin bundan haberdar olmayıp-bunu bilmemesindedir.. ve  tüm mesele de bu:)bilmek ya da bilmemek..okumak ..görmek.. Ama, trene bakar gibi..tren geçti hayrolsun inşallah ve aminnn..

birde alıntı ekleyelim :

DOLAR VE HEKSAGRAM

Bir doların üzerinde sağ taraftaki 6 köşeli yıldız ise daha farklı bir biçimi bugün İsrail bayrağında bulunan ünlü Davud Yıldızı’dır.   Piramit şeklinin üzerindeki “Annuit Coeptis” yazısı latince “Bizim meselemiz, plan başarıyla tamamlanacaktır” anlamına geliyor. Hemen beraberindeki “E Pluribus Umum” ise “Birçoklarının içinde bir tane”  yani Eski Ahitte’ki “Seçilmiş Kavim” anlamına gelmektedir.
Altta yer alan “Novo Ordo Seclorum – Çağların Yeni Düzeni” , İllimunati’nin temel sloganı olan “Ardo Ab Chao” yani “Kaostan Düzen çıkarmak-Kaos Bizim İçin İyidir” formülüyle birlikte değerlendirilmelidir. Kendileri tarafından yaratıldığı ve kontrol edilebildiği sürece “kaos” korkulacak bir şey değildir, hatta iyidir. Çünkü önce kaosla boşluk yaratır, sonra istedikleri gibi doldurur ve yenidünya düzenini kurarlar. ABD dolarının üzerinde bulunan simgeler nasıl bir küresel komployla karşı karşıya olduğumuzun simgesidir.

nur cihan
09.08. 2011